Ilmastointityöt ja remontit pääkaupunkiseudulla, etelä- ja keski-suomessa sekä pirkanmaalla

Kiikun Saneeraus Oy toteuttaa ilmastointityöt ja remontit ammattitaidolla pääkaupunkiseudun lisäksi koko Etelä- ja Keski-Suomessa sekä Pirkanmaalla. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki kodin ja liiketilojen remontit, kuten muun muassa huoneisto-, pinta-, kylpyhuone-, sauna- ja keittiöremontit sekä muut kodin ja toimitilojen pienremontit. Kaikki työt tehdään asiakaslähtöisinä projekteina: jo heti suunnitteluvaiheessa kaikki omat tarpeesi ja toiveesi otetaan huomioon, sovitaan materiaali-, väri- ja viimeistelyvaihtoehdoista ja lyödään muutkin yksityiskohdat lukkoon. Tämän jälkeen me hoidamme toteutuksen sovittujen aikataulujen ja budjetin mukaisesti. Näin helposti se käy!

Ilmastointityöt onnistuvat ammattilaiselta ilman ongelmia

Perinteisten remonttien ohella myös ilmastointiin liittyvät asiat kuuluvat palveluvalikoimaamme ja toimenkuvaamme olennaisena osana. Meiltä saat esimerkiksi korvausilmaventtiilit suodatuksella ja termostaatilla, sekä nykyaikaiset ja asianmukaiset hormi-imurit paikoilleen asenettuna. Lisäksi suoritamme alapohjatuuletukset. Voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme ja lukea ilmastoinnista lisää täältä: www.terveysilma.fi.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää palveluistamme!

Olipa mielessäsi sitten remontti- tai ilmastointityöt, meiltä saat palvelua kumpaankin tarpeeseen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millä tavoin voisimme mahdollisesti palvella juuri sinua! Voit myös lähestyä meitä suoraan tarjouspyynnöllä – vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti.